Beleef off-road met 2e 4WD Travel Experience

Voor reizigers en cursisten gratis te bezoeken. Meld je nu aan!


Zet ‘m in je agenda, want op 17 december a.s. organiseert 4WD Travel de 2e 4WD Travel Experience dag. Alle off-road reizigers en cursisten zijn van harte welkom voor de jaarlijkse ‘reunie’. Uiteraard is iedereen die interesse heeft in off-road rijden en reizen meer dan welkom in Oss.

We organiseren heuse ‘opfris’ cursussen, waarbij je je praktijkkennis ff kunt ophalen in een verkorte basis-, vervolg-, of liercursus. Het gebruik van je lier, hi-liftjack en overige off-road noodzakelijkheden kunnen naar hartenlust worden uitgeprobeerd.

Voor 4WD Travelers is de dag gratis te bezoeken & als je geen lid bent van 4WD Travel, dan vragen we een nobele bijdrage van € 25,- per persoon. Koffie en thee is gratis deze dag.

 

Een extra mogelijkheid om te bekijken hoe je je 4×4 kunt prepareren of op een andere manier meer terreinvaardig kunt maken, kan je bij onze partners bekijken, er zullen diverse stands van 4×4 specialisten aanwezig zijn, eigenlijk zijn dit onze ‘vaste’ sponsorpagina’s die ook in de 4WD Travel brochure staan.

Kijk op deze website en facebookpagina welke bedrijven ons vergezellen om van deze 2e Experience een echt leuke, maar vooral nuttige dag te maken.

Wil je dan ook echt weten wat je allemaal kunt beleven met je trouwe 4×4/SUV/AWD, maak dan de reis naar Oss op 17 december en laat je volledig meevoeren in de wondere 4×4 reiswereld.

4WD Travel Experience

Aengelbertlaan 60

Oss

 

 

Inschrijfformulier4WD Travel lidNog)geen 4WD Travel lidJaNee(Voor de 4WD Travel leden is het gratis, voor niet leden kost de dag 25 euro)

4WD Travel Experience

Vertaal »
X