OFF-ROAD GENIETEN MET 4WD TRAVEL @EXPERIENCE

15 december 2019


 

4WD Travel ExperienceOp 15 december organiseert 4WD Travel de 4de 4WD Travel Experience dag. Iedereen die van off-roaden en off-road reizen houdt, is meer dan welkom op onze jaarlijkse ‘reunie’. Onze 4WD Travel relaties staan je graag te woord in hun stand en wij organiseren ‘opfriscursussen’, waarbij je je praktijkkennis in een verkorte basis, vervolg, of liercursus kunt ophalen. En alle off-road attributen kunnen naar hartenlust worden uitgeprobeerd.

‘4WD TRAVEL IS ALL-INCLUSIVE OFF-ROAD AVONTUUR’

‘GENIETEN VAN DE NATUUR MET JE 4X4’

Ontmoet oude gezichten en/of laat je bijpraten over de gezamenlijke ervaringen op cursus en/of reisgebied. De 4WD Travel instructeurs en reisleiders staan de gehele dag tot je beschikking om uitleg te geven over het off-road reisprogramma van 2020. Voor een ieder is de dag gratis te bezoeken. Koffie en thee is gratis deze dag. Het is bovendien mogelijk om te bekijken hoe je je 4×4 kunt prepareren, of op een andere manier terreinvaardiger te maken. Dat kun je bij onze 4×4 partners bekijken. Diverse stands zijn aanwezig. Kijk op www.4wdtravel.nl of onze fb pagina wie komen.

Wil je weten, wat je allemaal met je trouwe 4×4/SUV/AWD kunt beleven? Maak dan op 15 de reis naar Oss en laat je volledig meevoeren in de wondere reiswereld van 4WD Travel.

Aanmelden kan via: inschrijven_4wd_experience, onder aan de pagina of stuur een mail naar: travel@4wdmagazine.nl

4WD TRAVEL EXPERIENCE

Aengelbertlaan 60 | 5342 LA Oss


 

Inschrijfformulier 4WD Travel @Experience4WD Travel lidNog)geen 4WD Travel lidJaNee


captcha

 

Vertaal »
X