2017-04-05_1546

Joinville weekendreis

De heuvels, bossen en rivier de Marne vormen het décor voor de Joinville weekendreis in Noord-Frankrijk. Het oude stadje Joinville ligt op het Franse platteland. De reis wordt georganiseerd in twee varianten: hotel-en kampeerreis. Tijdens de hotelreis verblijf je ofwel in een goed hotel, ofwel in huisjes (v.v. keuken/douche/toilet) op een vijfsterren camping.

Naast het vele rijden kan je genieten van de Franse keuken.De heuvels, bossen en rivier de Marne vormen het décor voor de Joinville weekendreis in Noord-Frankrijk. Het oude stadje Joinville ligt op het Franse platteland. De reis wordt georganiseerd in twee varianten: hotel-en kampeerreis. Tijdens de hotelreis verblijf je ofwel in een goed hotel, ofwel in huisjes (v.v. keuken/douche/toilet) op een vijfsterren camping.

Hoteluitvoering vanaf € 495, – per persoon*

Inclusief twee overnachtingen, ontbijt, lunch, diners, vergunningen, Franse gids en 4WD begeleiding. Prijs p.p. op basis van 2 personen per auto.

Huisjes/gites op 5-sterren camping met Land Rover Defender 90 TD5 2 persoons: € 495,- per persoon op basis van 2 personen per auto + huur auto € 375,-
= Afgerond € 1295,- totaal
Huisjes/gites op 5-sterren camping met Land Rover Defender 110 TD5 4 persoons: € 495,- per persoon op basis van 2 personen per auto + huur auto € 425,-
= Afgerond € 1375,- totaal (Kosten extra personen € 247,50 per persoon).

* Indien u alleen wilt reizen, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Vertaal »
X