OFF-ROAD GENIETEN MET 4WD TRAVEL @EXPERIENCE

6 maart 2022

Op 6 maart 2022 organiseert 4WD Travel een 4WD Travel Experience dag. Iedereen die van off-roaden en off-road reizen houdt, is meer dan welkom op onze jaarlijkse ‘reunie’. Onze 4WD Travel relaties staan je graag te woord in hun stand. Ontmoet oude gezichten en/of laat je bijpraten over de gezamenlijke ervaringen op cursus en/of reisgebied. De 4WD Travel instructeurs en reisleiders staan de gehele dag tot je beschikking om uitleg te geven over het off-road reisprogramma van 2022. Voor een ieder is de dag gratis te bezoeken. Koffie en thee is gratis deze dag. Het is bovendien mogelijk om te bekijken hoe je je 4×4 kunt prepareren, of op een andere manier terreinvaardiger te maken.

Een klein detail; vanwege de zware omstandigheden is het off-road terrein enkel toegankelijk voor meer ervaren rijders met dito uitgerust voertuig. Uiteraard staat het mensen vrij het terrein in te gaan, echterbij twijfel overleg met een van de instructeurs.

Wil je weten, wat je allemaal met je trouwe 4×4/SUV/AWD kunt beleven? Maak dan op 6 maart 2022 de reis naar Oss en laat je volledig meevoeren in de wondere reiswereld van 4WD Travel.

Locatie 4WD TRAVEL EXPERIENCE: Aengelbertlaan 60. 5342 LA Oss | Tijd: 11:00 t/m 17:00 uur

‘4WD TRAVEL IS ALL-INCLUSIVE OFF-ROAD AVONTUUR’  ‘GENIETEN VAN DE NATUUR MET JE 4X4’

Aanmelden kan via onderstaand formulier en laat men tevens weten van je aanwezigheid op Facebook.

Inschrijfformulier 4WD Travel @Experience


  4WD Travel lid(Nog)geen 4WD Travel lid


  JaNee  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  close
  4WD Travel

  OP ZOEK NAAR AVONTUUR?

  MELD JE AAN VOOR DE AVONTUURLIJKE NIEUWSBRIEF & ONTDEK EEN WERELD, ZOALS JE DIE NOG NOOIT HEBT GEZIEN.

  We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

  Vertaal »