OFF-ROAD GENIETEN MET 4WD TRAVEL @EXPERIENCE

28 maart 2021

4WD Travel Experience


Op 28 maart aanstaande organiseert 4WD Travel een heuse online 4WD Travel Experience dag. Tijdens deze dag heb je alle tijd om kennis op te doen over onze verschillende reizen die we aanbieden. Iedereen die van off-roaden en off-road reizen houdt, is meer dan welkom om deel te nemen aan de online webinars.

Tijdens deze webinar nemen de reisspecialisten van 4WD Travel, aan de hand van tof beeldmateriaal je mee in de wondere wereld van 4WD Travel en off-road reizen. Ten slotte vertellen we je meer over onze manier van reizen, de vele extra’s en de voordelen.

Wil je weten, wat je allemaal met je trouwe 4×4/SUV/AWD kunt beleven? Neem dan online deel op 28 maart en laat je volledig meevoeren in de wondere reiswereld van 4WD Travel.

De online 4WD Travel Experience dag vindt plaats op 28 maart 2021. Om de webinar te kunnen volgen, en de link te ontvangen, kun je je via deze pagina aanmelden. Nadere informatie zal volgen via email wanneer je je heb ingeschreven.

Er is na de presentatie nog tijd om vragen te stellen. Praat je liever telefonisch verder met de specialist, dan maken we graag een belafspraak met je. De webinar is vanaf elke locatie te volgen. Heb je vooraf al vragen? Stuur deze dan vóór 20 maart naar travel@4wdmagazine.nl

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier 4WD Travel @Experience


    4WD Travel lid(Nog)geen 4WD Travel lid


    JaNee    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Vertaal »