OFF-ROAD GENIETEN MET 4WD TRAVEL @EXPERIENCE

19 december 2021

Op 19 december organiseert 4WD Travel een 4WD Travel Experience dag. Iedereen die van off-roaden en off-road reizen houdt, is meer dan welkom op onze jaarlijkse ‘reunie’. Onze 4WD Travel relaties staan je graag te woord in hun stand en wij organiseren ‘opfriscursussen’, waarbij je je praktijkkennis in een verkorte basis, vervolg, of liercursus kunt ophalen. En alle off-road attributen kunnen naar hartenlust worden uitgeprobeerd.

‘4WD TRAVEL IS ALL-INCLUSIVE OFF-ROAD AVONTUUR’  ‘GENIETEN VAN DE NATUUR MET JE 4X4’

Ontmoet oude gezichten en/of laat je bijpraten over de gezamenlijke ervaringen op cursus en/of reisgebied. De 4WD Travel instructeurs en reisleiders staan de gehele dag tot je beschikking om uitleg te geven over het off-road reisprogramma van 2022. Voor een ieder is de dag gratis te bezoeken. Koffie en thee is gratis deze dag. Het is bovendien mogelijk om te bekijken hoe je je 4×4 kunt prepareren, of op een andere manier terreinvaardiger te maken. Dat kun je bij onze 4×4 partners bekijken. Diverse stands zijn aanwezig. Kijk op www.4wdtravel.nl of onze fb pagina wie komen.

Wil je weten, wat je allemaal met je trouwe 4×4/SUV/AWD kunt beleven? Maak dan op 19 december de reis naar Oss en laat je volledig meevoeren in de wondere reiswereld van 4WD Travel.

Locatie 4WD TRAVEL EXPERIENCE: Aengelbertlaan 60. 5342 LA Oss

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier 4WD Travel @Experience


    4WD Travel lid(Nog)geen 4WD Travel lid


    JaNee    4WD Travel Experience 4WD Travel Experience

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Vertaal »