Veelgestelde Vragen

In de verschillende kleuren/zwaartes die wij bieden kunnen wij praktisch alle 4×4 aangedreven auto’s van dienst zijn. De kleurcodes vindt u op de website en in de 4WD Travel brochure. Bij twijfel/vragen kunnen wij u ook van dienst zijn met een gedegen antwoord.

Sommige reizen zeker, de kampeerreizen zijn familiereizen en de meeste van onze groene en rode reizen zijn erg leuk om te doen met uw gezin. Per reis kunnen wij aangeven of er gezinnen op de reis staan ingeschreven.

Nee, alleen voor de blauwe en groene reizen en in overleg ook voor sommige rode reizen.

Door middel van een uitgebreide reisinformatiemap. Ook neemt uw reisleider contact met u op vanwege een informatiemiddag op een nader te noemen locatie, hier kunt u alle vragen stellen die van toepassing zijn op een van onze offroad reizen.

De reis gaat over het algemeen pas door als we een minimum van vijf/zes auto’s hebben genoteerd. Hier zijn vrijwel alle reizen op begroot, echter bij speciale groepen/aanvragen is dit weer anders.

Minimaal vijf a zes auto’s met minimaal 2 personen per auto. Bij groepsaanvragen geldt dit uiteraard niet en maken we andersoortige afspraken.

Minimaal vier weken voor aanvang, echter bij voldoende inschrijvingen al veel eerder. Het staat u altijd vrij om contact met ons op te nemen met betrekking tot de status van een reis.

Ja, in principe wel, wij willen graag dat u veilig op een offroad vakantie gaat en daar hoort een voorbereiding in de vorm van een offroad cursus zeker bij.

Nee, u krijgt in eerste instantie een 10% aanbetalingfactuur toegestuurd. Pas als de reis doorgaat ontvangt  u van ons de informatiemappen en de 90% factuur.

Jazeker, het programma dat wij bieden is redelijk vastomlijnd, op verzoek van de groep, of door omstandigheden kunnen we hier vanaf wijken. Echter het op eigen houtje rijden is geen optie, behalve als het in het programma staat.

Sommige reizen worden adhv een roadbook gereden. Op deze reizen kunt u zelfstandig of in een klein groepje de dagelijkse tracks rijden.

Kosten voor brandstof is voor eigen rekening. Iedere mogelijkheid om te tanken tijdens  een reis (indien noodzakelijk) raden wij aan en doen we zelf ook, dit is per reis verschillend.

Op vrijwel alle reizen mogen en kunnen honden mee op de reizen. Per reis kunnen hier kosten voor worden berekend, dit dienen we aan te vragen.

Dit zit in uw verzekering die u van te voren dient te checken. Het kan ook geen kwaad om te kijken of een dealer van uw automerk gevestigd is in de buurt van onze offroad reis.

Alle vergunningen met betrekking tot het offroaden zijn inbegrepen in de reis. Wij onderhouden nauw contact met onze gidsen die dit voor ons verzorgen.

Nee, de verzekeringen dient u zelf na te vragen bij uw verzekeraar, wij kunnen hierbij helpen door u door te verwijzen naar onze vaste offroad verzekeraar.

Uw reis/annuleringsverzekering, inzittenden en u dient te bekijken of uw verzekering offroad rijden bevat.

Momenteel bieden wij geen vliegtickets qua reizen aan, mocht dit in de toekomst veranderen, dan zijn de tickets inclusief de reis.

Momenteel niet van toepassing.

Bij vrijwel alle reizen zijn alle maaltijden in de reissom inbegrepen. Drankjes aan de bar of in de kroeg zijn voor eigen rekening. Op hotelreizen klopt bovenstaande. Op kampeerreizen dient men voor eigen eten en drinken te zorgen.

Jazeker, u kunt ons bellen, mailen, faxen om uw wensen aan te geven, dan maken wij een offroad reis op maat voor u.

Hangt af van de locatie en uw budget, sommige gidsen kunnen onze reizigers als reisleider en gids bedienen, het heeft wel onze voorkeur om een Nederlandse reisleider mee te laten gaan, want dit biedt een extra stuk kwaliteit en service van onze kant.

Nee, in principe niet, dit hangt van uw budget af.

De meeneemlijst is in de informatiemap gevoegd en verschilt per reis, hierin staat wat u niet dient te vergeten om mee te nemen.

Load More

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vertaal »