All Inclusive genieten van de mooiste bestemmingen…

Je boekt bij ons een hotelreis en alles is voor je geregeld en inbegrepen in de prijs. Op deze manier voorzien we je graag tijdens een off-road reis. Dit vinden we erg belangrijk om een mooie en onvergetelijke tocht te maken. Je hoeft de gehele reis niet na te denken over de overnachting, de lunch, het diner en uiteraard het programma van de dag. De door ons gekozen accommodaties voldoen aan onze standaard en zijn minimaal van middenklasse.

Onze gidsen kennen deze standaard en zorgen ervoor, dat dit locaal is verzorgd. Tijdens de reis zorgt de reisbegeleiding ervoor, dat deze standaard wordt bewaakt. Verder is onze reisbegeleiding jouw aanspreekpunt in het facilitaire, maar zeer zeker ook op de prachtige off-road tracks, die we bezoeken. Je grenzen worden verlegd, jouw ervaring zal groeien en dit onder vakkundige begeleiding. Dat betekent het, als je bij ons een reis boekt en daar staat all-inclusive voor.

We brengen je naar mooie oorden in Wales, naar het witte landschap van Polen, het ruige KroatiĆ«, of het groene Engeland. Dit zijn slechts enkele van onze bestemmingen. Op al deze bestemmingen geldt hetzelfde scenario ‘all-Inclusive’. Wat is er fijner, dan vooraf slechts enkele zaken zelf te hoeven regelen, zoals de conditie van jouw auto en het hanteren van de meeneemlijst. Je wordt uit je drukke bestaan gehaald en gaat zorgeloos genieten van het avontuur, dat we je bieden. Het enige dat je ter plaatste hoeft te regelen, is je barrekening en je brandstof.

Wij garanderen je een avontuur om nooit te vergeten, of je nu gaat voor de cultuur en geschiedenis van het land, puur voor het off-roaden, of een combinatie van beide. Wij kunnen het je bieden. Wil je aansluiten in een reis uit ons programma, of ga je liever met een vast groepje, of mis je een bestemming in het programma? Neem contact met ons op, we kunnen het je bieden.

Overdag geniet je van de schitterende tracks, je wordt uitgedaagd en komt op plaatsen waar je zonder 4×4 niet kan komen. In de avond geniet je in een warm, gezellig hotel van een heerlijk diner en neem je met je reisgenoten onder het genot van een drankje de dag door en blik je alweer vooruit naar de volgende dag. En dit geheel zorgeloos…

Names alle medewerkers zien je we graag tegemoet.

Marc de Wachter

Manager 4WD Travel

LEAVE A COMMENT