Corona; kan ik nu nog wel op vakantie?

Reisbrancheorganisatie ANVR en haar aangesloten reisondernemers beantwoorden deze dagen tal van vragen van vakantiegangers die meer willen weten over Corona en hun geboekte reis. Daarom heeft de ANVR een YouTube-filmpje gemaakt met antwoorden, tips en adviezen.

Veel potentiƫle vakantiegangers vragen zich af of zij nog wel op vakantie kunnen, of zij hun mei- en zomervakantie kunnen boeken of misschien beter nog even moeten wachten, welke maatregen zij moeten nemen of waar zij op moeten letten als zij een vakantie boeken?

Het YouTube-filmpje geeft antwoorden op veelgestelde vragen van reizigers. Maar ook op www.anvr.nl en op www.wijsopreis.nl vind je Corona-informatie.

Frank Oostdam, directeur ANVR: “Het antwoord op de vraag of je nu wel op vakantie kunt, kan ik volmondig met ‘ja’ beantwoorden. We zien nu dat mensen terughoudend zijn, maar eigenlijk is er geen enkele aanleiding om dat te doen.” Naast tips van de ANVR geeft ook het ministerie van Buitenlandse Zaken reisadviezen. Reisadviezen verschillen per land en zelfs per regio. Gelukkig is op veel bestemmingen het virus nog niet te vinden. Maar belangrijk is wel dat de vakantieganger zijn pakketreis bij een betrouwbare partner boekt.

https://www.youtube.com/watch?v=Qro3S8D25u0&feature=youtu.be

LEAVE A COMMENT