Corona UPDATE

Reizen maart 2020
Helaas kunnen de komende geplande reizen in deze periode geen doorgang vinden. Waaronder de twee reizen naar Joinville in deze periode worden daarom geannuleerd. Als je je had aangemeld voor de ‘Gevorderdencursus’ in maart is het mogelijk om deze te wijzigen naar 25 t/m 27 september 2020. Indien deze datum niet schikt ontvang je een ‘Corona-voucher’. Wanneer je je had ingeschreven voor de zwarte ‘Joinville’ reis in maart ontvang je tevens de ‘Corona-voucher’.
 
Reizen vanaf mei/juni
Onze reguliere omboek- en annuleringsvoorwaarden gelden voor klanten die een reis hebben geboekt. Hopelijk kunnen we tegen die tijd weer genieten van spannende bestemmingen ver weg van het massatoerisme! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.
——-
Voorwaarden 4WD Travel ‘Corona-voucher’
We bieden je aan om je vakantie te wijzigen naar een andere vertrekdatum. Indien je niet direct een nieuwe vertrekdatum kan vastleggen, dan ontvang je een Corona-voucher die inwisselbaar is voor een andere reis bij 4WD Travel op een ander moment.
De voorwaarden van een voucher zijn:
– Geldig voor vertrekdata van 16 maart t/m mei.
– De voucher dekt de volledige reissom.
– Is je nieuwe reis goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug.
– Is je nieuwe reis duurder? Dan betaal je het verschil bij.
– De voucher is geldig t/m mei 2021. Binnen 1 jaar na uitgifte van de voucher boek je je reis bij ons. De vertrekdatum mag wel gewoon later zijn.
– De voucher is niet inwisselbaar voor geld.

LEAVE A COMMENT