Italie Piemonte (Kampeerreis)

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Culinair 4WD Feest in Piemonte. Campings inclusief of nabij gelegen goede restaurants. Tijdens deze reis rijden we schitterende routes door bergen en dalen van de Maritieme Alpen en de vlaktes van de Po. We genieten van de warme uitbundig spontane en gastvrije Italianen, hun betoverende land en…. hun onovertroffen culinaire wonderen. 

Land van Bergen en Dalen en… la Buona Forchetta. Piemonte is natuur, vergezichten, offroad paden, geschiedenis, pittoreske dorpjes en stadjes. Piemonte is ook zeer rijk aan restaurants. Gastronomisch gezien is het een van de rijkste en meest gevarieerde gebieden van Italië. Er is hier niet alleen een ongelofelijke variatie aan vleeswaren, kazen en pasta’s, maar ook aan kastanjes, hazelnoten en truffels.
We zullen de bergen berijden en gaan ook de Povlakte in, door het heuvelgebied van de Langhe, land van slowfood en de wereldberoemde Barbera, Barbaresco en Barolo wijnen.
Salute! Het is een Pilotreis.

10 t/m 16 september 2023

Italie Piemonte Kampeerreis – € 1685,- p.p.

Inclusief: Accommodaties, ontbijt, lunch, diner, Nederlandse reisbegeleider in Toyota Hilux & spreekt Italiaans, organisatie- en voorbereidingskosten, 1 x samenkomst in Nederland.
Exclusief: Extra excursies, consumpties, brandstof.

Deze reis boek je rechtstreeks bij onze ‘The Offroad Guide”