Kamperen is leuk!

Wanneer je met 4WD Travel op een kampeerreis meegaat, dan beleef je off-roaden op de ultieme manier, want wat is er leuker dan op de dag lekker met je voeten en wielen in de klei (of zand, of bospad) en ‘s avonds overheerlijk bij het kampvuur borrelen (bedenk zelf de locatie er maar bij).

Als het aan ons ligt, ben je van harte welkom in Joinville, Kroatië, Carpathie, Roemenië, Wales, Polen, Haute Marne, South England, Balkan (wild track) om één van de reizen mee te maken in een tent, op je dak, in een lodge of in je off-road tenttrailer?! Wij hebben de afgelopen jaren vele off-road reizen mogen begeleiden en uit ervaring kunnen we aangeven, dat de belevenis er simpelweg één is, die je niet altijd met woorden kunt omschrijven.

Je eigen kostje maken op een geïmproviseerd gaststelletje middenin de natuur, waarbij je wordt toegezongen door een varia aan gevederde zangtalentjes. Een drankje en wat lekkers en vooral veel verhalen tijdens het nachtelijke kampvuur, die, naarmate de avond verstrijkt, zeer waarschijnlijk steeds onwaarschijnlijker worden. De volgende morgen gaan we, na ons ontbijt, op pad om de off-road uitdagingen van die dag te bedwingen. Prachtige passages, bergtoppen, vergezichten en misschien wilde dieren liggen in het verschiet. Uiteraard hoort een koffiepauze ergens in de ochtend bij het off-road ritueel en zullen we lunchen in de natuur, al dan niet voorzien van een locale specialiteit, die de gids ons voorschotelt.

De door ons georganiseerde kampeerreizen zijn speciaal geselecteerd en we maken gebruik van ervaren plaatselijke gidsen. Een 4WD Travel reisleider vergezelt je tijdens de reis en zorgt voor antwoorden op vragen, zowel off-road-, als overige vragen.

De hotelreizen die wij serveren zijn altijd all-inclusive, terwijl de kampeerreizen lekker ‘basic’ zijn en dit zie je dan ook terug in de prijs, want die is navenant aantrekkelijk!

Ook in het nieuwe jaar zijn we met 4WD Travel graag jouw vaste en betrouwbare off-road reispartner. We mogen je komend jaar dan ook graag begroeten.

Met avontuurlijke reisgroet,

4WD Travel

Sander van Zijl

LEAVE A COMMENT