Met goede moed de toekomst in

2020 en 2021 zijn bizarre jaren, want door het Corona-virus is een nieuwe realiteit ontstaan. Een realiteit met meer onzekerheden, of liever gezegd met meer vervelende, maar noodzakelijke handelingen om tot in ons geval tot deelname aan een off-road reis te komen. Gezondheidscheck, vaccinatiecheck en in sommige off-road reizen quarantaine lijken er vanaf nu simpelweg bij te horen.

De vraag is of dit blijft, of dat Corona langzaam uitdooft, ik durf het niet te zeggen. Ik ben blij dat onze 4WD Travel instructeurs/trices  en reisleiders gezond zijn, alsmede de mensen om hun heen. Het virus heeft iedereen direct of indirect getroffen en kan serieuze impact hebben. Welnu, ondanks deze wat ‘zwaardere’ intro, mag ik melden dat we met 4WD Travel met goede moed de toekomst in gaan. Met u als medereiziger en het liefst op zo veel mogelijk doorgaande off-road reizen richting 2022.

We hebben, naast vertrouwde bestemmingen, een aantal nieuwe bestemmingen in het reisprogramma 2022. Wat te denken van de Pyreneeën, maar ook Domaine de Marsoupe en nog onbekende reis richting …. In het begin van 2022. Ook de bestemmingen in Nederland zijn een succes geweest en gaan we in 2022 zeker weer organiseren.

We zijn ervan overtuigd een mooi, uitgebalanceerd off-road reisprogramma in elkaar gestoken te hebben en hopen dat het u aanspreekt en dat we u mogen begroeten op een van de aankomende reizen.

Naast het reguliere reisprogramma organiseren we veel reizen voor speciale groepen. Mocht u iets wensen en staat het niet in ons overzicht, laat het ons dan weten, want eigenlijk kan zo’n beetje alles en maken we graag een gericht aanbod. Hotel, of kampeer, of allebei u zegt ’t maar.

We mogen u graag begroeten op een van onze reizen en wensen u veel gezondheid toe, want daar begint alles mee.

Met dank en avontuurlijke groet,

4WD Travel

Sander van Zijl & Marc de Wachter

Vraag de nieuwe 4WD Travel brochure op via deze link.