2024: Nieuw off-road seizoen met prachtige reizen

4WD Travel Experience 17-12-2023 te Oss
(Aengelbertlaan 60, afslag Oss-Oost)

We lanceren met 4WD Travel het 2024 off-road reisprogramma, het nieuwe off-road seizoen met prachtige reizen komt eraan! Als je outdoor en off-road leuk vind en (toekomstig) beoefenaar bent, dan is 17 december een dag om aan te kruisen.

Wij kunnen je alles vertellen over de meer dan 30 reizen die we in ons programma aanbieden. De verschillende aanwezige off-road en reis specialisten kunnen je deskundig advies geven over banden, lieren, Recovery-materiaal, daktenten, preparatie en andere off-road gerelateerde onderwerpen. De 4WD Travel Experience dag in Oss is bedoeld om op een ontspannen manier in aanraking te komen met datgene dat ons zo enthousiast maakt in alle facetten. Voor beginnende reizigers, voor 4×4 eigenaren die voor het eerst kennis willen maken met de off-road reiswereld, voor meer ervaren 4×4 reizigers en voor de echte Die-Hards met hun geprepareerde 4x4’s.

Bovendien ligt de 2024 4WD Travel reisbrochure (incl. deelnemende partners) voor je klaar, want dit is tevens de lancering van de nieuwe brochure. Prettig, want dan heb je iets in de hand om mee naar huis te nemen.

Op dit moment hebben we nog geen definitieve daginvulling qua presentaties, wel kunnen we vertellen dat we vanaf 11.00 uur open zijn tot 17.00 uur en dat we het off-road paviljoen in Oss volledig in ‘Kerst’sfeer hebben ondergedompeld. Deelnemende bedrijven, ook qua presentaties, gaan we de komende weken presenteren via mail en online.

Mocht je nu al specifieke vragen hebben omtrent deze dag, laat het ons dan weten via: travel@4wdmagazine.nl of bel met +31(0)346-213029. Deelname aan de dag is gratis, wel vernemen we graag van tevoren of je/jullie komen. Eten en drinken kun je bij bestellen in het off-road paviljoen.

En oh ja, last but not least, als je je op 17 december inschrijft, dan geldt een korting van 5% op de prijs van een 4WD Travel reis!

Agenda 4WD Travel t/m mei 2024

Benieuwd naar het gehele reisprogramma van 4WD Travel? Neem dan een kijkje via deze link en hopelijk mogen we je begroeten op één van de reizen.