Oekraine

[kudos campaign_id=”oekraine”]

 

De tragedie die op dit moment in Oekraïne speelt zal niemand ontgaan zijn. Oekraïne is onder normale omstandigheden een van onze favoriete bestemmingen. Prachtig land met ongekend lieve mensen. Trots op hun land en trots dat ze dit met ons mogen delen.

Onze Poolse collega en gids Tomek Szugzdzinis is samen met vrienden en collega’s een actie gestart. Dagelijks rijden ze naar de grens met Oekraïne om daar mensen op te halen. Voornamelijk moeders met kleine kinderen. Zijn verhalen zijn schrijnend, van gezinnen waarvan de vader (59 jaar) in het land moet blijven omdat hij mogelijk ingezet moet worden in het leger tot kleine kinderen die huilend op de achterbank zitten omdat ze alles wat hun lief is achter moeten laten.

Tijdens de 4WD Experience 6 maart hebben we een inzameling gehouden ten behoeve van deze mensen. Hun brandstofkosten reizen de pan uit. Het opgehaald bedrag gaat rechtstreeks naar de groep van Tomek die zich op dit moment aan het beraden zijn wat ze nog meer kunnen doen.

Ongekend respect voor die mannen en hopelijk dragen jullie zondag ook je steentje bij.
Tot zondag.
Indien je niet aanwezig kon zijn tijdens de 4WD Travel Experience en toch je bijdrage wilt leveren, kan je een bedrag overmaken op onderstaand rekeningnummer. Ik draag er dan zorg voor dat het naar hun overgemaakt wordt.
Banknr.: NL35RABO0306106108

Alvast bedankt!

Groeten Marc