Cursus terreinrijden

Wil je jouw eigen off-road kwaliteiten testen? Doe dan mee aan één van onze cursus terreinrijden!

4WD Travel organiseert als zo’n 32 jaar diverse cursussen terreinrijden. Wij richten ons met de basiscursus op de beginners. Als je nooit eerder terrein hebt gereden, of als je de basiskneepjes van het off-roaden beter onder de knie wilt krijgen, dan is deze dag uitermate geschikt voor jou! De basiscursussen zijn geschikt voor iedere SUV en standaard terreinwagen.

Op de vervolgcursus ga je nog een stapje verder, want hierin gaan we de op de basiscursus geleerde ervaringen op wat extremere omstandigheden oefenen. Deze cursus is met een standaard terreinwagen goed te doen.

De gevorderdencursus is echt voor de Die-Hards onder ons! Tijdens de gevorderdencursus gaan we een weekend naar Noord-Frankrijk en gaan we met het terreinrijden echt tot het gaatje! Voor de gevorderden cursus dien je dan ook met een geprepareerde 4×4 voor de dag te komen.

Tijdens de lier workshop leer je de auto en lier goed kennen. Zowel de theoretische basiskennis van het terreinrijden en het lieren, als de praktijk komen ruimschoots aan bod. De lier workshop vindt altijd plaats op een zondag. Onze thuisbasis voor de off-road cursussen is in Oss, Noord Brabant.