Over ons

Al 32 jaar je betrouwbare offroad partner dat zijn wij, voor zowel beginnende als meer ervaren bezitters van voertuigen die 4 wiel aangedreven zijn.

 

Van de zogeheten AWD’s, of SUV’s, of crossovers en overige betitelingen die je voor de moderne 4x4’s mag rekenen, tot de heftig geprepareerde 4x4’s is 4WD Travel jouw offroad partner. Je ontdekt met ons een wereld, zoals je niet kent. Weg van het toerisme, zetten de reizen van 4WD Travel jouw zintuigen op scherpte. Rijd over historische paden in Kroatie, bedwing de skipistes in Roemenie en offroad over de toppen van Europese gebergtes, bij 4WD Travel bieden we het allemaal.

 

Wij bieden reizen aan naar zeer uiteenlopende bestemmingen, variërend van South England, tot de Balkan en van mooie SUV-reizen, tot avontuurlijke kampeerreizen en van comfortabele hotelreizen tot extreme reizen. Welke bestemming je ook kiest, wij garanderen je een onvergetelijke ervaring. Dankzij onze ervaring (ruim 26 jaar), kunnen we vertrouwen op een netwerk van ervaren en gekwalificeerde reisleiders en lokale gidsen. We bieden reizen aan die de verwachtingen overtreffen en daarnaast ook nog eens betaalbaar zijn. 4WD Travel laat niks aan het toeval over, ook niet als we je kunnen voorzien van aanvullende informatie omtrent de verzekering voor je 4×4.

 

Met onze reizen ontdek je nieuwe onontdekte plekken en landen. Daar waar je met je gewone auto nooit kunt komen. Het ervaren van de overweldigende natuur en het ontmoeten van mensen en proeven van nieuwe gerechten, zijn bijzondere ervaringen.

 

Bij 4Wd Travel begrijpen we erg goed, dat onze reizigers niet alleen de mooiste offroad routes willen rijden, maar dat het beleven van een land enorm belangrijk is. Ver weg van de massa lunchen in het bos, met uitzicht over een uitgestrekte vallei, of dineren in een etablissement, waar onze gastheer woont en zonder moderne voorzieningen ons diner bereidt.

 

Als je wilt meedoen aan een 4WD Travel, verzoeken we je om voorafgaand aan een reis, een offroad training te volgen. Meer informatie hierover vind je op de offroad cursussen pagina.

 

Wil je deelnemen aan een reis of cursus, maar heb je geen 4×4-voertuig?! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, of kijk op deze site voor meer informatie.

 

Onder leiding van kundige en ervaren reisleiders en lokale gidsen zorgen wij dat je veilig op de mooiste plekken terecht komt . Onze ervaring is, dat je het offroad avontuur vaker wilt beleven. En daar zijn wij dan weer voor….

 

Veel plezier met het uitzoeken van je offroad droombestemming, bij vragen staan wij graag klaar voor je.

 

Met avontuurlijke groet,

 

4WD Travel

 

Sander van Zijl
(directeur)