Video

4WD Travel TERREINRIJDEN Webinar

Wil je ook eens meemaken wat jouw 4 wiel aangedreven auto kan? En wil je jouw eigen off-road kwaliteiten testen?

Doe dan mee aan één van onze cursussen! Wij richten ons met de basiscursus op de beginners. Als je nooit eerder terrein hebt gereden, of als je de basiskneepjes van het off-roaden beter onder de knie wilt krijgen, dan is deze dag uitermate geschikt voor jou!

De basiscursussen zijn geschikt voor iedere SUV en standaard terreinwagen. Meer informatie en data via in ons reisprogramma.

Twente en Frankrijk webinar

4WD Travel organiseert ruim 30 jaar off-road reizen naar spannende bestemmingen ver weg van het het massa-toerisme.

Ook in het nieuwe jaar gaan we daar mee door. We hebben meer dan 30 jaar reizen, variërend van weekendreizen in Frankrijk tot reizen naar Afrika of de Balkan.

Bekijk het actuele reisprogramma.

Kampeerreizen webinar

De afgelopen jaren hebben we vele off-road reizen mogen begeleiden en uit ervaring kunnen we aangeven, dat de belevenis er simpelweg één is, die je niet altijd met woorden kunt omschrijven.

Je eigen kostje maken op een geïmproviseerd gaststelletje middenin de natuur, waarbij je wordt toegezongen door een varia aan gevederde zangtalentjes.

Een drankje en wat lekkers en vooral veel verhalen tijdens het nachtelijke kampvuur, die, naarmate de avond verstrijkt, zeer waarschijnlijk steeds onwaarschijnlijker worden.

Benieuwd naar onze kampeerreizen?
Neem dan een kijkje in ons reisprogramma.